Boksschool Zwolle

Aan de Beverveld in Zwolle kun je Boksschool Zwolle vinden.

Meer informatie over Boksschool Zwolle in Zwolle

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwolle? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksschool Zwolle biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksschool Zwolle in Zwolle geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksschool Zwolle is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksschool Zwolle in Zwolle een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksschool Zwolle ? Je kunt de Boksschool bereiken op Beverveld in Zwolle. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.boksen-zwolle.com/

Hoe kom je bij Boksschool Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksschool Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksschool Zwolle

Bezoekers bekeken ook