FittRoden

Aan de Floralaan 1 in Roden kun je FittRoden vinden.

Meer informatie over FittRoden in Roden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Roden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FittRoden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FittRoden in Roden geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FittRoden is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FittRoden in Roden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FittRoden ? Je kunt de Boksschool bereiken op Floralaan 1 in Roden. Je kunt ze ook bellen op 31 50 501 3889, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fittroden.nl/

Hoe kom je bij FittRoden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FittRoden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FittRoden

Bezoekers bekeken ook