Boxing Bumaye

Aan de Plataanstraat 19 in Amersfoort kun je Boxing Bumaye vinden.

Meer informatie over Boxing Bumaye in Amersfoort

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amersfoort? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing Bumaye biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing Bumaye in Amersfoort geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing Bumaye is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing Bumaye in Amersfoort een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing Bumaye ? Je kunt de Boksschool bereiken op Plataanstraat 19 in Amersfoort. Je kunt ze ook bellen op 31 33 888 1572, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.facebook.com/BoxingBumaye

Hoe kom je bij Boxing Bumaye? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Bumaye het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing Bumaye

Bezoekers bekeken ook