Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute

Aan de Gouwekade 15-A in Alphen aan den Rijn kun je Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute vinden.

Meer informatie over Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alphen aan den Rijn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute in Alphen aan den Rijn geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute in Alphen aan den Rijn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute ? Je kunt de Boksschool bereiken op Gouwekade 15-A in Alphen aan den Rijn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 25563262, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boksschool-teusdekruyf.nl/

Hoe kom je bij Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksschool Teus de Kruyf & Teus De Kruyf Institute

Bezoekers bekeken ook