Team Ramzi

Aan de Van Slingelandtstraat 33B in Amsterdam kun je Team Ramzi vinden.

Meer informatie over Team Ramzi in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Ramzi biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Ramzi in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Ramzi is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Ramzi in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Ramzi ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Van Slingelandtstraat 33B in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 55525925, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://ramzitamaditi.com/

Hoe kom je bij Team Ramzi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Ramzi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Ramzi

Bezoekers bekeken ook