Panthera Gym

Aan de Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk kun je Panthera Gym vinden.

Meer informatie over Panthera Gym in Sleeuwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sleeuwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Panthera Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Panthera Gym in Sleeuwijk geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Panthera Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Panthera Gym in Sleeuwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Panthera Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 50902002, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.pantheragym.nl/

Hoe kom je bij Panthera Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panthera Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Panthera Gym

Bezoekers bekeken ook