Boxing Dordrecht

Aan de Maria Montessorilaan 3a in Dordrecht kun je Boxing Dordrecht vinden.

Meer informatie over Boxing Dordrecht in Dordrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Dordrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing Dordrecht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing Dordrecht in Dordrecht geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing Dordrecht is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing Dordrecht in Dordrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing Dordrecht ? Je kunt de Boksschool bereiken op Maria Montessorilaan 3a in Dordrecht. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Boxing Dordrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Dordrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing Dordrecht

Bezoekers bekeken ook