WA Sport

Aan de Clusiushof in Oegstgeest kun je WA Sport vinden.

Meer informatie over WA Sport in Oegstgeest

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Oegstgeest? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, WA Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is WA Sport in Oegstgeest geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

WA Sport is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat WA Sport in Oegstgeest een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met WA Sport ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Clusiushof in Oegstgeest. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15246278, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://wasport.nl/contact/

Hoe kom je bij WA Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WA Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. WA Sport

Bezoekers bekeken ook