Team Humble

Aan de Talmastraat 109A in Rotterdam kun je Team Humble vinden.

Meer informatie over Team Humble in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Humble biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Humble in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Humble is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Humble in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Humble ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Talmastraat 109A in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24520138, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://team-humble.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Hoe kom je bij Team Humble? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Humble het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Humble

Bezoekers bekeken ook