Sportshop van Swinden

Aan de Eerste Van Swindenstraat 38 in Amsterdam kun je Sportshop van Swinden vinden.

Meer informatie over Sportshop van Swinden in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportshop van Swinden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportshop van Swinden in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportshop van Swinden is meer dan een Sportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportshop van Swinden in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportshop van Swinden ? Je kunt de Sportwinkel bereiken op Eerste Van Swindenstraat 38 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 665 6212, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportshopvanswinden.com/

Hoe kom je bij Sportshop van Swinden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportshop van Swinden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportshop van Swinden

Bezoekers bekeken ook