Fightpro

Aan de J J Van Deinselaan 30b in Enschede kun je Fightpro vinden.

Meer informatie over Fightpro in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightpro biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightpro in Enschede geschikt. De trainers van deze Sportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightpro is meer dan een Sportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightpro in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightpro ? Je kunt de Sportwinkel bereiken op J J Van Deinselaan 30b in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 6 34039734, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fightpro.nl/

Hoe kom je bij Fightpro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightpro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightpro

Bezoekers bekeken ook