Benifit-Shop

Aan de Atoomweg 6-3 in Groningen kun je Benifit-Shop vinden.

Meer informatie over Benifit-Shop in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Benifit-Shop biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Benifit-Shop in Groningen geschikt. De trainers van deze Sportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Benifit-Shop is meer dan een Sportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Benifit-Shop in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Benifit-Shop ? Je kunt de Sportwinkel bereiken op Atoomweg 6-3 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 85 303 7804, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.benifit-shop.nl/

Hoe kom je bij Benifit-Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Benifit-Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Benifit-Shop

Bezoekers bekeken ook