Nikko Sports

Aan de Geldropseweg 61 in Eindhoven kun je Nikko Sports vinden.

Meer informatie over Nikko Sports in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Nikko Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Nikko Sports in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Sportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Nikko Sports is meer dan een Sportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Nikko Sports in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Nikko Sports ? Je kunt de Sportwinkel bereiken op Geldropseweg 61 in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 40 211 1222, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.nikko.nl/

Hoe kom je bij Nikko Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nikko Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Nikko Sports

Bezoekers bekeken ook