Mma-playtime

Aan de De Oude Veiling 87 in Zwaag kun je Mma-playtime vinden.

Meer informatie over Mma-playtime in Zwaag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwaag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mma-playtime biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mma-playtime in Zwaag geschikt. De trainers van deze Sportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mma-playtime is meer dan een Sportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mma-playtime in Zwaag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mma-playtime ? Je kunt de Sportwinkel bereiken op De Oude Veiling 87 in Zwaag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 16119708, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Mma-playtime? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mma-playtime het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mma-playtime

Bezoekers bekeken ook