Aiki-Budo

Aan de Dennenlaan 28 in Zwanenburg kun je Aiki-Budo vinden.

Meer informatie over Aiki-Budo in Zwanenburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwanenburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Aiki-Budo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Aiki-Budo in Zwanenburg geschikt. De trainers van deze Sportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Aiki-Budo is meer dan een Sportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Aiki-Budo in Zwanenburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Aiki-Budo ? Je kunt de Sportwinkel bereiken op Dennenlaan 28 in Zwanenburg. Je kunt ze ook bellen op 31 20 613 6764, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.aiki-budo.nl/

Hoe kom je bij Aiki-Budo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aiki-Budo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Aiki-Budo

Bezoekers bekeken ook