Sportschool Akdeniz

Aan de Nijhoffgaarde 4 in Deventer kun je Sportschool Akdeniz vinden.

Meer informatie over Sportschool Akdeniz in Deventer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Deventer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportschool Akdeniz biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportschool Akdeniz in Deventer geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportschool Akdeniz is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportschool Akdeniz in Deventer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportschool Akdeniz ? Je kunt de Sportschool bereiken op Nijhoffgaarde 4 in Deventer. Je kunt ze ook bellen op 31 570 649 471, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportschoolakdeniz.nl/

Hoe kom je bij Sportschool Akdeniz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Akdeniz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportschool Akdeniz

Bezoekers bekeken ook