Frank's Gym

Aan de Runstraat 61a, 61b in Schaijk kun je Frank's Gym vinden.

Meer informatie over Frank's Gym in Schaijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Schaijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Frank's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Frank's Gym in Schaijk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Frank's Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Frank's Gym in Schaijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Frank's Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Runstraat 61a, 61b in Schaijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 55752287, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://franksgym.nl/

Hoe kom je bij Frank's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frank's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Frank’s Gym

Bezoekers bekeken ook