Fa. Sportschool De Leeuw

Aan de Oostergrachtswal 123 in Leeuwarden kun je Fa. Sportschool De Leeuw vinden.

Meer informatie over Fa. Sportschool De Leeuw in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leeuwarden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fa. Sportschool De Leeuw biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fa. Sportschool De Leeuw in Leeuwarden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fa. Sportschool De Leeuw is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fa. Sportschool De Leeuw in Leeuwarden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fa. Sportschool De Leeuw ? Je kunt de Sportschool bereiken op Oostergrachtswal 123 in Leeuwarden. Je kunt ze ook bellen op 31 58 212 9194, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportcentrumdeleeuw.nl/

Hoe kom je bij Fa. Sportschool De Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fa. Sportschool De Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fa. Sportschool De Leeuw

Bezoekers bekeken ook