Selva Sports

Aan de Sectie C, Daalakkersweg 10 in Eindhoven kun je Selva Sports vinden.

Meer informatie over Selva Sports in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Selva Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Selva Sports in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Selva Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Selva Sports in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Selva Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Sectie C, Daalakkersweg 10 in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 6 11299378, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://selvasports.nl/

Hoe kom je bij Selva Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Selva Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Selva Sports

Bezoekers bekeken ook