Sportinstituut Schiedam

Aan de Jacob Bijsterstraat 2 in Schiedam kun je Sportinstituut Schiedam vinden.

Meer informatie over Sportinstituut Schiedam in Schiedam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Schiedam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportinstituut Schiedam biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportinstituut Schiedam in Schiedam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportinstituut Schiedam is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportinstituut Schiedam in Schiedam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportinstituut Schiedam ? Je kunt de Sportschool bereiken op Jacob Bijsterstraat 2 in Schiedam. Je kunt ze ook bellen op 31 10 471 5203, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportinstituutschiedam.nl/

Hoe kom je bij Sportinstituut Schiedam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportinstituut Schiedam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportinstituut Schiedam

Bezoekers bekeken ook