Selfdefence4all

Aan de Tramstraat 6 /D in Doetinchem kun je Selfdefence4all vinden.

Meer informatie over Selfdefence4all in Doetinchem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Doetinchem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Selfdefence4all biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Selfdefence4all in Doetinchem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Selfdefence4all is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Selfdefence4all in Doetinchem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Selfdefence4all ? Je kunt de Sportschool bereiken op Tramstraat 6 /D in Doetinchem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53207401, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.selfdefence4all.com/

Hoe kom je bij Selfdefence4all? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Selfdefence4all het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Selfdefence4all

Bezoekers bekeken ook