Bruinsma

Aan de Navolaan 32 in Stadskanaal kun je Bruinsma vinden.

Meer informatie over Bruinsma in Stadskanaal

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Stadskanaal? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bruinsma biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bruinsma in Stadskanaal geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bruinsma is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bruinsma in Stadskanaal een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bruinsma ? Je kunt de Sportschool bereiken op Navolaan 32 in Stadskanaal. Je kunt ze ook bellen op 31 599 611 178, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://bruinsmasport.nl/

Hoe kom je bij Bruinsma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruinsma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bruinsma

Bezoekers bekeken ook