Dojo Doorjé

Aan de Solebaystraat 75 in Amsterdam kun je Dojo Doorjé vinden.

Meer informatie over Dojo Doorjé in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dojo Doorjé biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dojo Doorjé in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dojo Doorjé is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dojo Doorjé in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dojo Doorjé ? Je kunt de Sportschool bereiken op Solebaystraat 75 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41191008, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://dojodoorje.com/

Hoe kom je bij Dojo Doorjé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dojo Doorjé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dojo Doorjé

Bezoekers bekeken ook