Sport - en Fitclub (Team) Oost

Aan de Mariahof 6 in Leeuwarden kun je Sport - en Fitclub (Team) Oost vinden.

Meer informatie over Sport - en Fitclub (Team) Oost in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leeuwarden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sport - en Fitclub (Team) Oost biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sport - en Fitclub (Team) Oost in Leeuwarden geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sport - en Fitclub (Team) Oost is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sport - en Fitclub (Team) Oost in Leeuwarden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sport - en Fitclub (Team) Oost ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Mariahof 6 in Leeuwarden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24166609, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.team-oost.nl/

Hoe kom je bij Sport - en Fitclub (Team) Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport - en Fitclub (Team) Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sport – en Fitclub (Team) Oost

Bezoekers bekeken ook