MW team

Aan de Reeweg 116 in Landgraaf kun je MW team vinden.

Meer informatie over MW team in Landgraaf

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Landgraaf? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MW team biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MW team in Landgraaf geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MW team is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MW team in Landgraaf een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MW team ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Reeweg 116 in Landgraaf. Je kunt ze ook bellen op 31 6 33928440, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.mwteam.nl/

Hoe kom je bij MW team? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MW team het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MW team

Bezoekers bekeken ook