Hwa Rang Do Bergen op Zoom

Aan de Rijtuigweg 20 in Bergen op Zoom kun je Hwa Rang Do Bergen op Zoom vinden.

Meer informatie over Hwa Rang Do Bergen op Zoom in Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Bergen op Zoom? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hwa Rang Do Bergen op Zoom biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hwa Rang Do Bergen op Zoom in Bergen op Zoom geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hwa Rang Do Bergen op Zoom is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hwa Rang Do Bergen op Zoom in Bergen op Zoom een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hwa Rang Do Bergen op Zoom ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Rijtuigweg 20 in Bergen op Zoom. Je kunt ze ook bellen op 31 6 29410583, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.hwarangdo-bergenopzoom.nl/

Hoe kom je bij Hwa Rang Do Bergen op Zoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hwa Rang Do Bergen op Zoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hwa Rang Do Bergen op Zoom

Bezoekers bekeken ook