BJJ Delft

Aan de Schieweg 2 in Delft kun je BJJ Delft vinden.

Meer informatie over BJJ Delft in Delft

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Delft? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BJJ Delft biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BJJ Delft in Delft geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BJJ Delft is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BJJ Delft in Delft een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BJJ Delft ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Schieweg 2 in Delft. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41248262, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bjjdelft.nl/

Hoe kom je bij BJJ Delft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BJJ Delft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BJJ Delft

Bezoekers bekeken ook