BUDDHO Leiden

Aan de Haven 44 in Leiden kun je BUDDHO Leiden vinden.

Meer informatie over BUDDHO Leiden in Leiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BUDDHO Leiden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BUDDHO Leiden in Leiden geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BUDDHO Leiden is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BUDDHO Leiden in Leiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BUDDHO Leiden ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Haven 44 in Leiden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 58860591, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.buddho-leiden.nl/

Hoe kom je bij BUDDHO Leiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BUDDHO Leiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BUDDHO Leiden

Bezoekers bekeken ook