Martialartscentrum Silvertand

Aan de Streeperstraat 58 in Landgraaf kun je Martialartscentrum Silvertand vinden.

Meer informatie over Martialartscentrum Silvertand in Landgraaf

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Landgraaf? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Martialartscentrum Silvertand biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Martialartscentrum Silvertand in Landgraaf geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Martialartscentrum Silvertand is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Martialartscentrum Silvertand in Landgraaf een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Martialartscentrum Silvertand ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Streeperstraat 58 in Landgraaf. Je kunt ze ook bellen op 31 45 531 3295, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://martialartscentrum-silvertand.business.site/

Hoe kom je bij Martialartscentrum Silvertand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martialartscentrum Silvertand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Martialartscentrum Silvertand

Bezoekers bekeken ook