Gym Nieuwegein

Aan de Nijverheidsweg 9F in Nieuwegein kun je Gym Nieuwegein vinden.

Meer informatie over Gym Nieuwegein in Nieuwegein

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nieuwegein? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym Nieuwegein biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym Nieuwegein in Nieuwegein geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym Nieuwegein is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym Nieuwegein in Nieuwegein een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym Nieuwegein ? Je kunt de Sportschool bereiken op Nijverheidsweg 9F in Nieuwegein. Je kunt ze ook bellen op 31 6 34709671, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://gym-nieuwegein.nl/

Hoe kom je bij Gym Nieuwegein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Nieuwegein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Gym Nieuwegein

Bezoekers bekeken ook