SFC Kampen

Aan de Handelsstraat 1 in Kampen kun je SFC Kampen vinden.

Meer informatie over SFC Kampen in Kampen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Kampen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, SFC Kampen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is SFC Kampen in Kampen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

SFC Kampen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat SFC Kampen in Kampen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met SFC Kampen ? Je kunt de Sportschool bereiken op Handelsstraat 1 in Kampen. Je kunt ze ook bellen op 31 38 785 4615, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sfckampen.nl/

Hoe kom je bij SFC Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SFC Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. SFC Kampen

Bezoekers bekeken ook