Ser's Gym

Aan de Oudevaart 65A in Warmenhuizen kun je Ser's Gym vinden.

Meer informatie over Ser's Gym in Warmenhuizen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Warmenhuizen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Ser's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Ser's Gym in Warmenhuizen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Ser's Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Ser's Gym in Warmenhuizen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Ser's Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Oudevaart 65A in Warmenhuizen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sersgym.nl/

Hoe kom je bij Ser's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ser's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Ser’s Gym

Bezoekers bekeken ook