Hux Sport

Aan de Korte Brouwersstraat 22 in Beneden-Leeuwen kun je Hux Sport vinden.

Meer informatie over Hux Sport in Beneden-Leeuwen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Beneden-Leeuwen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hux Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hux Sport in Beneden-Leeuwen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hux Sport is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hux Sport in Beneden-Leeuwen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hux Sport ? Je kunt de Sportschool bereiken op Korte Brouwersstraat 22 in Beneden-Leeuwen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 23339598, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.huxsport.nl/

Hoe kom je bij Hux Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hux Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hux Sport

Bezoekers bekeken ook