ABC Kops

Aan de Betelgeuzestraat 4 in IJmuiden kun je ABC Kops vinden.

Meer informatie over ABC Kops in IJmuiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in IJmuiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, ABC Kops biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is ABC Kops in IJmuiden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

ABC Kops is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat ABC Kops in IJmuiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met ABC Kops ? Je kunt de Sportschool bereiken op Betelgeuzestraat 4 in IJmuiden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43250737, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.abckops.nl/

Hoe kom je bij ABC Kops? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ABC Kops het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. ABC Kops

Bezoekers bekeken ook