Boksteam Vargas

Aan de Het Witte Hert 12 in Enkhuizen kun je Boksteam Vargas vinden.

Meer informatie over Boksteam Vargas in Enkhuizen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enkhuizen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksteam Vargas biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksteam Vargas in Enkhuizen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksteam Vargas is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksteam Vargas in Enkhuizen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksteam Vargas ? Je kunt de Sportschool bereiken op Het Witte Hert 12 in Enkhuizen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22689932, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://boksteamvargas.nl/

Hoe kom je bij Boksteam Vargas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksteam Vargas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksteam Vargas

Bezoekers bekeken ook