UNITEFIT

Aan de Jan de Louterstraat 15 in Amsterdam kun je UNITEFIT vinden.

Meer informatie over UNITEFIT in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, UNITEFIT biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is UNITEFIT in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

UNITEFIT is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat UNITEFIT in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met UNITEFIT ? Je kunt de Sportschool bereiken op Jan de Louterstraat 15 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 362 6951, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://unitefit.nl/

Hoe kom je bij UNITEFIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UNITEFIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. UNITEFIT

Bezoekers bekeken ook