Team Brinkman

Aan de Loggerweg 4 in Zwolle kun je Team Brinkman vinden.

Meer informatie over Team Brinkman in Zwolle

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwolle? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Brinkman biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Brinkman in Zwolle geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Brinkman is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Brinkman in Zwolle een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Brinkman ? Je kunt de Sportclub bereiken op Loggerweg 4 in Zwolle. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://teambrinkman.nl/

Hoe kom je bij Team Brinkman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Brinkman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Brinkman

Bezoekers bekeken ook