Sportcentrum Pijnacker

Aan de Ackershof 36b in Pijnacker kun je Sportcentrum Pijnacker vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Pijnacker in Pijnacker

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Pijnacker? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Pijnacker biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Pijnacker in Pijnacker geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Pijnacker is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Pijnacker in Pijnacker een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Pijnacker ? Je kunt de Sportschool bereiken op Ackershof 36b in Pijnacker. Je kunt ze ook bellen op 31 15 785 7838, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.sportcentrumpijnacker.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum Pijnacker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Pijnacker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Pijnacker

Bezoekers bekeken ook