Jellema Sportschool

Aan de Kruisboog 10A in Houten kun je Jellema Sportschool vinden.

Meer informatie over Jellema Sportschool in Houten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Houten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jellema Sportschool biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jellema Sportschool in Houten geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jellema Sportschool is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jellema Sportschool in Houten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jellema Sportschool ? Je kunt de Sportschool bereiken op Kruisboog 10A in Houten. Je kunt ze ook bellen op 31 30 636 4300, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportschool-jellema.nl/

Hoe kom je bij Jellema Sportschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jellema Sportschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jellema Sportschool

Bezoekers bekeken ook