Marloes Merza

Aan de in kun je Marloes Merza vinden.

Meer informatie over Marloes Merza in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Marloes Merza biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Marloes Merza in geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Marloes Merza is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Marloes Merza in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Marloes Merza ? Je kunt de Sportschool bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op 31 6 16098891, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.marloesmerza.nl/

Hoe kom je bij Marloes Merza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marloes Merza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Marloes Merza

Bezoekers bekeken ook