Centurion Sports

Aan de J J Van Deinselaan 30b in Enschede kun je Centurion Sports vinden.

Meer informatie over Centurion Sports in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Centurion Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Centurion Sports in Enschede geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Centurion Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Centurion Sports in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Centurion Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op J J Van Deinselaan 30b in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 6 18884506, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://centurionsports.nl/

Hoe kom je bij Centurion Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centurion Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Centurion Sports

Bezoekers bekeken ook