Fightstyle

Aan de Stationsweg 27A in Honselersdijk kun je Fightstyle vinden.

Meer informatie over Fightstyle in Honselersdijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Honselersdijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightstyle biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightstyle in Honselersdijk geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightstyle is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightstyle in Honselersdijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightstyle ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Stationsweg 27A in Honselersdijk. Je kunt ze ook bellen op 31 85 060 6391, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fightstyle.nl/

Hoe kom je bij Fightstyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightstyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightstyle

Bezoekers bekeken ook