Fightshop.nl

Aan de Koperslagersweg 11 in Den Helder kun je Fightshop.nl vinden.

Meer informatie over Fightshop.nl in Den Helder

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Helder? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightshop.nl biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightshop.nl in Den Helder geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightshop.nl is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightshop.nl in Den Helder een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightshop.nl ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Koperslagersweg 11 in Den Helder. Je kunt ze ook bellen op 31 223 524 009, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fightshop.nl/

Hoe kom je bij Fightshop.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightshop.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightshop.nl

Bezoekers bekeken ook