Boosterstore

Aan de in kun je Boosterstore vinden.

Meer informatie over Boosterstore in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boosterstore biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boosterstore in geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boosterstore is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boosterstore in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boosterstore ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op 31 6 41988644, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boosterstore.nl/

Hoe kom je bij Boosterstore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boosterstore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boosterstore

Bezoekers bekeken ook