Vdmthaiboksen

Aan de Eilenbergstraat 214 in Tilburg kun je Vdmthaiboksen vinden.

Meer informatie over Vdmthaiboksen in Tilburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tilburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Vdmthaiboksen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Vdmthaiboksen in Tilburg geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Vdmthaiboksen is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Vdmthaiboksen in Tilburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Vdmthaiboksen ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Eilenbergstraat 214 in Tilburg. Je kunt ze ook bellen op 31 6 45072065, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.vdmthaiboksen.nl/

Hoe kom je bij Vdmthaiboksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vdmthaiboksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Vdmthaiboksen

Bezoekers bekeken ook