Marco's Gym

Aan de Marktstraat 55 in Wormerveer kun je Marco's Gym vinden.

Meer informatie over Marco's Gym in Wormerveer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Wormerveer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Marco's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Marco's Gym in Wormerveer geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Marco's Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Marco's Gym in Wormerveer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Marco's Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Marktstraat 55 in Wormerveer. Je kunt ze ook bellen op 31 75 621 2025, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://marcosgym.nl/

Hoe kom je bij Marco's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marco's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Marco’s Gym

Bezoekers bekeken ook