Sportcentre westervoort

Aan de Het Ambacht in Westervoort kun je Sportcentre westervoort vinden.

Meer informatie over Sportcentre westervoort in Westervoort

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Westervoort? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentre westervoort biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentre westervoort in Westervoort geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentre westervoort is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentre westervoort in Westervoort een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentre westervoort ? Je kunt de Sportschool bereiken op Het Ambacht in Westervoort. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41395742, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Sportcentre westervoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentre westervoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentre westervoort

Bezoekers bekeken ook