Boxfit Gemert

Aan de Nijverheidsweg 11 in Gemert kun je Boxfit Gemert vinden.

Meer informatie over Boxfit Gemert in Gemert

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Gemert? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxfit Gemert biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxfit Gemert in Gemert geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxfit Gemert is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxfit Gemert in Gemert een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxfit Gemert ? Je kunt de Sportschool bereiken op Nijverheidsweg 11 in Gemert. Je kunt ze ook bellen op 31 6 58817445, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://boxfitgemert.nl/

Hoe kom je bij Boxfit Gemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxfit Gemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxfit Gemert

Bezoekers bekeken ook