Gym Haarlem

Aan de Verspronckweg 63 in Haarlem kun je Gym Haarlem vinden.

Meer informatie over Gym Haarlem in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym Haarlem biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym Haarlem in Haarlem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym Haarlem is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym Haarlem in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym Haarlem ? Je kunt de Sportschool bereiken op Verspronckweg 63 in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 23 202 0450, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gymhaarlem.nl/

Hoe kom je bij Gym Haarlem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Haarlem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym Haarlem

Bezoekers bekeken ook