Majid Gym

Aan de Abraham Kuyperplein 2-1 in Amsterdam kun je Majid Gym vinden.

Meer informatie over Majid Gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Majid Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Majid Gym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Majid Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Majid Gym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Majid Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Abraham Kuyperplein 2-1 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.majidgym.nl/

Hoe kom je bij Majid Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Majid Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Majid Gym

Bezoekers bekeken ook